Sinitaivas

Taivaallista menoa | Saariselkä

          

Sinitaivas on keskellä kaikkea ladun vieressä. Ikkunasta näkyy Kaunispään tunturi.  Sinitaivas on päätyhuoneisto Teerenpesueen rivitalossa osoitteessa Saariseläntie 5 D 23. Teerenpesueen taloryhmä  sijaitsee aivan Saariselän ydinkeskustassa.

Kylpylään, lukuisiin ravintolohin, Safaritoimistoihin, Supermerket Kuukkeliin, keilahallille tai Angry Birds Parkiin on vain lumipallonheiton matka. Lentokenttäbussin ja Suksibussin pysäkeille kävelee parissa minuutissa. Vastapäätä etuovea kulkee hoitolatu 50m päässä.

Sinitaivas  on kooltaan n. 74 m².
Alakerrassa ( 50,5 m²) on iso  tupakeittiö, sauna, pesutila, siitä erillinen  WC sekä   makuuhuone, jossa parivuode.
 Täyskorkea parvitila (24m2) on jaettu väliseinällä ja liukuovella kahdeksi makuutilaksi, joissa on yhteensä neljä runkopatjavuodetta ja paljon säilytystilaa sekä oma TV.

Hyvin varustettu keittiö antaa mahdollisuuden omatoimiseen kokkailuun. Huoneisto pitää sisällään kaikki kodinkoneet, mm eteisessä on kuivauskaappi urheiluvaatteille.

Televisio on älykäs, laajakaista nettiyhteys toimii kaapelilla (nopeampi ja varmatoimisempi kuin Wi-Fi).  DVD kokoelma on vaikuttava.Takkapuut kuuluvat hintaan. Ulkovarastossa on pulkkia, autopaikalla lämmitys.

Vieraamme kiittävät  keskeisen sijainnin ohella hyvää varustetasoa ja kaunista kalustusta.

Vieraamme huomauttavat, että parven takimmaiseen makuutilaan kulku käy avoparven makuutilan kautta.

Katso hinta ja varaa